Swedoor udhusdør 151,4x204,8cm
  • SKAFFEVARE
Swedoor udhusdør 151,4x204,8cm

Swedoor udhusdør 151,4x204,8cm

bango411428
3.299,00 kr
Inkl. moms

Halvanden udhusdør, ubehandlet 

Bemærk venligst: Dørgreb og lås medfølger ikke, men sælges separat.

De oplyste mål er udvendige karmmål.

Døren er isoleret med 34mm flamingo.

Døren er udelukkende egnet til uopvarmede rum

BEMÆRK! DER VIL BLIVE PÅLAGT FRAGT FRA BANGO PÅ 599,-

Vælg slagretning

 

Med 92mm karm 

Åbningsretning: Venstre ud eller højre (set udefra)

Beskrivelse:
Udhusdøre leveres i ubehandlet nåletræ og skal efter- behandles både ind- og udvendigt inden montering.
Sørg for at overfladen er tør, ren og fri for støv. Herefter behandles med træbeskyttelse - såfremt døren males mørkere end NCS 7500-N ydes ingen garanti for dørens formstabilitet. Gentag efterbehandling årligt eller efter behov.

Kan anvendes til uopvarmede rum, f.eks. redskabsrum/anneks med ingen eller begrænset temperaturforskel mellem inde og ude på max. 10 gr. forskel.

VIGTIGT!
Udhusdøren skal placeres/monteres, så den sidder i ly for regn. Det vil sige, at den kan monteres hvor der et udhæng inkl. tagrende på udhuset eller ved montering af en baldakin over døren.

Venstre eller højrehængt? 
Det er enkelt og ligetil, du stiller dig på den side af døren, hvor hængslerne er synlige, når døren er lukket. Sidder hængslerne til venstre, er det en venstrehængt, sidder de til højre, er det en højrehængt, du skal vælge.

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to wishlist