CM Træpiller 6mm Udvid

CM Træpiller 6mm

9001288

Ny

Er du på udkig efter den ideelle brændstofkilde til dit pillefyr? Søg ikke længere! Vores 6mm træpiller fra CM Biomass er den ultimative løsning til at opnå en effektiv og miljøvenlig varmekilde i dit hjem.

Mere information

59,95 kr

inkl. moms

Hvorfor Vælge Vores 6mm Træpiller:

1. Ren og Bæredygtig Energi: Vores træpiller er lavet af 100% naturligt træ, hvilket gør dem til en miljøvenlig og bæredygtig varmekilde. Du kan nyde varmen uden at bekymre dig om skadelige emissioner.

2. Høj Brændværdi: Vores træpiller er komprimeret med den højeste kvalitet, hvilket betyder, at de brænder længere og producerer mere varme end andre brændstofkilder. Det betyder mindre tid og penge brugt på at opretholde din varme. Vores 6mm har en brændværdi på 4,8kWh/kg.

3. Praktisk og Let at Opbevare: Vores 6mm træpiller kommer i praktiske poser, der er lette at opbevare og håndtere. Ingen rodet træstak at bekymre dig om.

4. Minimal Aske: Med vores træpiller vil du opleve minimal askeproduktion, hvilket gør rengøringen enkel og nem. Askeindholdet i denne 6mm pille er på blot 0,5%. 

Tag det første skridt mod en varm og hyggelig vinter med vores 6mm træpiller. Bestil i dag, og oplev fordelene ved at bruge en ren, effektiv, og pålidelig brændstofkilde.

Gør dit hjem varmt og hyggeligt med vores 6mm træpiller - den naturlige vej til komfort og varme!

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Besøg din lokale Lavpris Træ og se hele vores udvalg

FIND VEJ