26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr
26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr
26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr
  26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr
  26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr
  26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr

  26x118MM Terrassebrædder FT 457T Thermowood Fyr

  1909617
  148,28 kr

  (32,95 kr m)

  Inkl. moms

  Terrassebrædder fra Frøslev i profil FT 475T har en høvlet og en rillet side.

  Max strøafstand: 45 cm - skal monteres med rustfri A4 skurer (ej skjult montering) 

  Længde
  • 450 cm

   

  FRØSLEV Heatwood / Thermowood

  Frøslev Heatwood er et bæredygtigt byggemateriale fremstillet ved hjælp af naturlige metoder i en kontrolleret proces. Termisk modifikation – også kaldet varmebehandling – forbedrer træets egenskaber og udvider dermed anvendelsesområdet, hvor træet kan bruges. Heatwood er dimensionsstabilt og modstandsdygtig over for trænedbrydende svampe. Frøslev Heatwood er et bæredygtigt og holdbart valg til facader, terrasser og andre udvendige applikationer såvel som til interiør.

  For mere info om thermowood / heatwood, klik på linket.

  Kvalitet

  Træet gennemgår en generel kvalitetsevaluering. En enkelt defekts indflydelse evalueres ved at vurdere produktets overordnede kvalitet. Brættet bliver afvist, hvis dets overordnede udseende afviger markant fra de generelle kvalitetskrav. Adskillige maksimum defekter i et produkt er tilladte, hvis det overordnede udseende forbliver acceptabel. Generelt bliver brædder ikke sorteret efter 8 cm fra enderne. Kappede produkter er dog en undtagelse.

  Se de specifikke sorteringskriterier HER

  Patinering

  Ved varmebehandling ændrer den naturlige træfarve sig, og der opstår en varmere nuance, hvor træets struktur og årsringe bliver fremhævet, og det får en enestående fremtoning. Samtidig dufter varmebehandlet træ helt specielt. Med tiden vil træet patinere og fremstå smukt i en grålig nuance. Patineringen vil i starten være uens afhængig af træets placering ift. sol, vind og vejr.

  Opbevaring

  Indtil dine Thermowood terrassebrædder skal monteres, er det vigtigt, at de bliver opbevaret korrekt. Træet skal lagres plant, stabilt og beskyttet mod jordfugt. Opbevaringsstedet skal være godt ventileret og ikke påvirket af voldsomme temperatursvingninger eller ekstrem solpåvirkning. Træet skal være tildækket med åndbar presenning, for at beskytte mod ekstrem solpåvirkning, snavs og kraftig regn. Bemærk at ved leverance er varerne pakket ind i plastik, der ikke er åndbart.

  Vi anbefaler at kapning af begge ender udføres før montering for at opnå præcist snit og vinkel og for bortkapning af enderevner.

  Vedligeholdelse 

  Thermowood-behandlet træ kan stå uden yderligere behandling efter montering, men kan også med fordel beskyttes med passende træbeskyttelsesmiddel.

  Hvis man ønsker at bevare den smukke brune nuance skal Frøslev Heatwood overfladebehandles før eller umiddelbart efter montering. Dette gøres med farvet eller pigmenteret træbeskyttelsesmiddel, som indeholder UV-filter. Træbeskyttelsen påføres i et tyndt lag. Behandlingen gentages efter behov, afhængig af byggeriets placering, udsættelse for vind og vejr samt den konstruktive beskyttelse.

  Ønsker man den smukke grå patinering kan træet stå ubehandlet, og det bliver bare smukkere med årene.

  Med tiden kan der komme små revner og splinter i træet, når det er udsat for vejr og vind. Dette kan minimeres med overfladebehandling, der samtidig forlænger træets levetid.

  Terrasser bygges altid på strøer så terrassebrædderne ikke kommer i kontakt med jord, og der kan komme luftcirkulation under den færdige terrasse. 

  Vedligeholdelse

  Læs mere om tolerancer og karakteristika på Frøslevs hjemmeside.

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Du vil eventuelt også synes om

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist