Faxe Gulvsæbe hvid 1 liter
  Faxe Gulvsæbe hvid 1 liter

  Faxe Gulvsæbe hvid 1 liter

  5854904
  94,95 kr
  Inkl. moms

  FAXE Gulvsæbe fremstilles af lyse og rene vegetabilske olier, naturvoks. Produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod evt. spildte væsker som f.eks. kaffe, rødvin m.m. FAXE Gulvsæbe er silkemat, vedligeholdelsesvenlig og helt naturlig.

   
  Rækkeevne:50-100 m²/l.
  Tørretid:Ca. 1 time ved 20°C.
  Påføring:Spand, moppe, klud eller lammeuldssvaber.
  Type:Vandfortyndbar

  Anvendelse:
  FAXE Gulvsæbe er specielt udviklet til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ på gulve, møbler, bordplader m.v. FAXE Gulvsæbe Natur er desuden velegnet til klinker, kork m.m. Hvis et hvidskuret udseende ønskes er FAXE Gulvsæbe Hvid særdeles velegnet. FAXE Gulvsæbe er velegnet til gammelt, ludbehandlet og ubehandlet træ, som trænger til at blive frisket op. Ludbehandlet træ mættes effektivt med en fed opløsningaf FAXE Gulvsæbe og vand.

  Forbehandling:
  Løst snavs fjernes ved støvsugning.

  Arbejdsvejledning:
  • Dunken omrystes grundigt før brug.
  • Opløs 1 l FAXE Gulvsæbe i 5-10 l varmt vand.
  • Med moppe, klud eller lammeuldssvaber vaskes i træets længderetning med sæbevandet.
  • Træet aftørres med opvredet moppe eller gulvklud.
  • For at opnå den bedste beskyttelse af træet gentages behandlingen efter behov inden i ibrugtagning.

  Vedligeholdelse/Rengøring: 
  Den daglige vedligeholdelse og rengøring af træ, som er behandlet med FAXE Gulvsæbe er blot støvsugning. Når træet begynder at blive snavset, vaskes det nemt med FAXE Gulvsæbe som beskrevet foroven. Dog bruges 1 l sæbe til 10-20 l varmt vand ved almindelig rengøring. Hvis gulvet normalt vaskes med pigmenteret sæbe, kan det med fordel vaskes med FAXE Gulvsæbe Natur en gang i mellem. Hermed er det muligt at styre farven på gulvet, så denne ikke bliver for intensiv.
  Meget snavset træ eller genstridige pletter vaskes først med FAXE Trærens og varmt vand i forhold 1:40. Lad træet tørre1-2 timer og mæt det derpå med FAXE Gulvsæbe som beskrevet under ”Arbejdsvejledning”.
  Til skånsom afrensning af pletter som f.eks. fedt, blod, kaffe, te, rødvin på ubehandlet eller behandlet træ kan FAXE Pletfjerner anvendes. FAXE Pletfjerner kommes på pletten. Lad produktet virke i 10-20 minutter. Snavs løsnes og fjernes med en blød børste. Der vaskes efter med rent vand, evt. tilsat FAXE Trærens og tørres med en klud. Mæt derefter træet med FAXE Gulvsæbe som beskrevet under ”Arbejdsvejledning”.

  Tekniske data: 
  Rengøring: Værktøjet rengøres i vand.
  pH-værdi: 9-10.

  Opbevaring: 
  Opbevares ved +5°C.

  Indholdsstoffer: 
  Sæbe af vegetabilske olier og naturlig voks, kridt og pigmenter (kun hvid udgave), under 5% EDTA, 5-15% sæbe.

  Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone.

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist