Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag
Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag
Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag
  • SKAFFEVARE
Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag
Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag
Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag

Metrotile® Bond QUARTZ - ståltag

169,95 kr

(169,95 kr m2 FRA - v/min 120m2 komplet tag)

Inkl. moms

Kontakt din lokale Lavpris Træ for tilbud på netop dit tagprojekt.

 

Metrotile® Bond er kendetegnet ved det klassiske tegl design og stålets styrke. Samtidig giver den specielle OptigalTM aluzincbelægning en uovertruffen holdbarhed. De otte forskellige farver er alle valgt ud fra nordiske byggetraditioner. Ståltagpladerne er fremstillet af en base af galvaniseret stål, aluminium, magnesium og stengranulat som gør de miljøvenlige stålplader næsten 100% genanvendelig

STÅLTAG med 40 års garanti

Med Metrotile® Bond QUARTZ er du helt enkelt sikret et produkt der opfylder alle de krav man kan stille til et moderne tag. Du er sikret et livslangt og smukt tag med 40 års garanti der dækker både montering og produkt.

Let og hurtigt at montere et ståltag fra Metrotile

Metrotile® Bond er hurtigt at montere. Tagpladerne vejer meget lidt og stålpladens størrelse gør håndtering og skærearbejde nemt. Endvidere er vindforhold ikke så afgørende for montagen. Ligeledes er tilbehørsprogrammet overskueligt og enkelt.

Et stærkt ståltag med stærke egenskaber

Metrotile® Bond QUARTZ kan klare alle vejrsituationer.
Ekstrem kulde og varme, høj fugtighed, hagl og storm. Selv ved den danske vestkyst klarer Bond QUARTZ sig bedre end noget andet stålprodukt.    Bond QUARTZ er beskyttet af OptigalTM aluzinc, som er en speciel blanding af zink, aluminium og magnesium. Det gør Metrotiles Bond QUARTZ korrosionsmæssig 2-4 gange stærkere end et normalt galvaniseret ståltag.

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Product added to wishlist
Product added to wishlist