Isola Radonbrønd 100 Udvid

Isola Radonbrønd 100

Isola Isola

1521979

Ny

Specialperforeret rør til ventilation af byggegrund

Mere information

1899,00 kr

inkl. moms

Isola Radonbrønd er et specialperformeret rør som kan benyttes til ventilering af byggegrunden hvis radonmålingerne viser for høje værdier i byggeriet. Røret er udført i  0,7 mm rustfrit stål med 200 mm performeret felt i den ene ende. I den anden ende er der monteret en pakning af EPDM-gummi for tilslutning af ventilationskanal/rør eller som gastæt låg. Isola Radonbrønd har SINTEF Bygforsk. Teknisk godkending som bekræfter at produkterne tilfredsstiller krav til dokumentation som ligger i Plan og Bygningsloven og tilhørende Teknisk forskrift (TEK) i forhold til egenskaber, brugsområde og betingelser for brug. Isola Radonbrønd kan benyttes i både nye og eksisterende bygninger, og kan tilpasses alle huse og større bygninger hvor der er ønske om trykændring/ventilering af byggegrunden.


Isola Radonbrønd 100 har en diameter 125 mm, og en længde på 650 mm, hvor de nederste 200 mm er performeret for at maksimere sugoverfladen. Den mest anvendte montering af denne brønd er lodret gennem gulvkonstruktionen, med den performeret del ned i det kapillarbrydende lag. Brønden har en kapacitet til at ventilere op til 200 m2 byggegrund. Leveres med  gummepakning i toppen, for enkel tilslutning med 125 mm ventilationsrør, et gastæt låg sørger for at brønden kan afsluttes lige over gulvet. Mellem radonbrønd 100 og radonspærre bruges Isola Radonmanchet 125 mm - skal tilkøbes

 

Brochure

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Besøg din lokale Lavpris Træ og se hele vores udvalg

FIND VEJ