100mm Jackon gulvisolering/flamingoplade EPS80 60x120cm
  • SKAFFEVARE
100mm Jackon gulvisolering/flamingoplade EPS80...

100mm Jackon gulvisolering/flamingoplade EPS80 60x120cm

2341205
59,95 kr

(53,96 kr v. køb over 15m3)

Inkl. moms

Jackopor® bruges ved almindelig terrændækisolering og lægges på et drænet areal, som f.eks. en sandpude, med efterfølgende betonudstøbning. Jackopor® er kapillarbrydende og forhindrer fugtvandring fra underlaget.

SPECIFIKATION

Pris pr.
  • Plade 0,72m2

AntalEnhedsrabatDu sparer
21210%1.270,94 kr
 

Jackon gulvisoleringsplader er ikke bare lette at arbejde med takket være den lave vægt, men de tilføjer også en ekstra dimension til din bygningsisolering med deres innovative Jackopor® teknologi. Denne unikke isolering, der kombinerer effektiv varmeisolering med den lette og brugervenlige karakter af flamingo, gør Jackon til det ideelle valg til dine gulvisoleringsbehov.

Jackopor® håndteres uden ubehag og gener for øjne, luftveje og hud, hvilket gør installationsprocessen glat og problemfri. Med Jackon gulvisoleringsplader får du ikke kun en velisoleret konstruktion, men du nyder også fordelene ved energieffektivitet. Reduktionen i energiforbruget til opvarmning eller køling betyder ikke kun besparelser på lang sigt, men også en grønnere bolig.

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to wishlist