Scandiwood bordplade EG 26x610x3020mm
    Scandiwood bordplade EG 26x610x3020mm

    Scandiwood bordplade EG 26x610x3020mm

    5011458
    1.849,00 kr
    Inkl. moms

    Eg er en klassiker blandt de populære træarter. Den værdsættes meget p.g.a. sin tidløse elegance med dens karakteristiske struktur og åretegning. Eg bliver mørkere med tiden og ved behandling med olie (natur) bliver træet mørkgyldent og tilføjer således rustik kvalitet til både det klassiske og moderne rum. Samtidig er eg også ganske stabil ved vekslende fugtforhold.

     
    Eg vokser i områder med et forholdsvist køligt klima og er derfor udbredt i Nordeuropa og Nordamerika. På grund af specielt optimale jordbundsforhold i den centrale del af Nordeuropa, der giver egetræet dets tydelige og spændende årestuktur, kommer al vort egetræ fra dette område. Egetræ var pga. dets hårdhed og varighed oprindeligt det fortrukne materiale til store bygningskonstruktioner og skibe, og i øjeblikket anvendes det i vid udstrækning af møbelindustrien og køkkenproducenter.
    Ny

    Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

    Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

    Kunder, der købte denne vare, købte også

    Kunder, der købte denne vare, købte også

    Product added to wishlist
    Product added to wishlist