Potmix Asphalt Primer 200ml spray
    Potmix Asphalt Primer 200ml spray

    Potmix Asphalt Primer 200ml spray

    9001031
    119,95 kr
    Inkl. moms

     

    ASFALTKLÆBER MED OPTIMAL VEDHÆFTNING
    MILJØVENLIGT PRODUKT UDEN OPLØSNINGSMIDLER

    Potmix® Asphalt Primer er asfalt til klæbning af asfaltmasse på overflader med dårlig vedhæft-ning. Primer anvendes til asfalt-arbejde, hvor ekstra vedhæft-ning er vigtig, f.eks. asfaltkanter samt gammel og slidt asfalt. For at undgå bitumenpletter efter lægningen kan der strøes fint sand på primeren og belægning-en.
    Brugsanvisning: Rengør lægge-fladen for grus og snavs. Påfør primeren ved at spraye overfla-den rigeligt fra omkring 20-30 cm afstand. Optimal vedhæft-ning opnås ved at lade primeren virke i ca. 10-20 minutter inden lægning af Potmix® asfalt.

    SIKKERHEDSDATABLAD

    Ny

    Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

    Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

    Kunder, der købte denne vare, købte også

    Kunder, der købte denne vare, købte også

    Product added to wishlist
    Product added to wishlist