Hvilken type terrassebrædder er du på udkig efter? Hos Lavpris Træ har vi et bredt sortiment af brædder til terrassen i forskellige materialer og bearbejdninger. Vælg fx mellem brædder i komposit, lærk eller trykimprægneret træ. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel, som lægger vægt på at yde et højt serviceniveau over for dig som kunde, så du ikke er overladt til dig selv omkring dit valg og køb af terrassebrædderne. Dertil prioriterer vi et fast, lavt prisniveau.

Læs mere her på siden om:

  • Din mulighed for gratis at låne trailer eller bil til hjemtransport
  • De forskellige brædder til terrassen i vores produktsortiment
  • Råd og vejledning omkring valg og pleje af terrassebrædderne

Vil du være blandt de første, som hører om vores nyheder og fx spændende resttilbud? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Køb terrassebrædderne i vores tømmerhandel og lån en trailer

Når du køber dine terrassebrædder i en af Lavpris Træs tømmerhandler, tilbyder vi, at du gratis kan låne en trailer til hjemtransporten. Har du købt varer for mindst 2000 kr., kan du tilmed låne en varevogn/bil og køre op til40 km. uden, at du skal betale for det. I tømmerhandlen skal du desuden ikke bekymre dig om at slæbe tunge varer rundt i forretningen, da du kan køre rundt til alle varer og fylde på traileren.

Ved du hvilken type brædder, du gerne vil anlægge din terrasse med, kan du også blot handle online. Du bestiller her via siden og vælger selv betalingsmåde og levering. Enkelt og sikkert.

Vores udvalg af terrassebrædder

Køber du terrassebrædderne hos Lavpris Træ, får du et stort udvalg at vælge imellem:

  • Komposit
  • Lærk
  • Trykimprægneret

Inden for komposit terrassebrædder tilbyder vi IDECK Composite i sort, som giver dig en super flot terrasse, der samtidig er meget let at vedligeholde. Komposit kombinerer de bedste egenskaber i ét materiale, idet det er et blandingsprodukt af bl.a. træfibre og genanvendt plast.

Derudover kan du hos os vælge brædder i sibirisk lærk eller trykimprægneret træ, hvor der en lang række af valgmuligheder for forskellige bræddetyper.

Gode råd til valg og behandling af terrassebrædder

Er du i tvivl om, hvilken type terrassebrædder, som vil være den bedste løsning til dig? Hos Lavpris Træ står vi klar med et salgsteam af brancheuddannede salgsassistenter, som kan rådgive dig. Vi blev stiftet i 1990 og har derfor lang erfaring og knowhow at trække på. Derudover er der flere gode råd, som du kan følge. Hvis du vælger træbrædder til din terrasse, bør de uanset sort behandles og vedligeholdes mindst hvert andet år. Vil du gerne holde dem helt flotte med træets glød og farve, bør du dog behandle brædderne hvert forår og efterår.

I forhold til holdbarhed er det væsentligt hvilken træsort, du vælger, og her er lærk bl.a. en af de mest holdbare. Du kan med fordel vælge terrassebrædder i trykimprægneret træ, da de er bedre beskyttede og har en meget lang holdbarhed. Men vær opmærksom på, at du ikke skal vælge disse, hvis du anlægger terrassen meget tæt på køkkenhaven. For de indeholder skadelige kemikalier, der kan forurene grøntsagerne.

Har du andre spørgsmål? Så kontakt os på mail eller telefon – eller kom forbi en af vores forretninger. Slagelse: 58 50 18 00, Næstved: 55 73 73 88, Køge: 44 25 18 00, HILLERØD: 48210240