Skal du bygge nye spær? Hos Lavpris Træ kan vi tilbyde et godt udvalg af spærtræ, som du kan vælge imellem og finde den type med de rigtige mål. Spærtræet i vores sortiment strækker sig fra mål på 45 x120 mmsom det laveste til 45 x245 mmsom det højeste. Vi har både e-handel samt fysiske tømmerhandler fordelt over Sjælland. Vi holder priserne nede, så du kan finde træ til spær – foruden et solidt sortiment af andre varer – til særdeles gode priser. Det er nemt at købe online og få leveret til døren. Vi har ingen gebyrer, samt 30 dages bytteret og 14 dages fuld returret.

Læs mere her på siden om:

  • At beregne og vælge spærtræ med de rette dimensioner
  • Vores store udvalg af spærtræ
  • Hurtig levering og lån af trailer til hjemtransport

Spærtræ og beregning ved byggeri

Hvor skal du bygge nye spær henne? Det er meget afgørende, hvordan garagen, carporten eller fx udhuset skal konstrueres, når du skal vælge det rette spærtræ. Derfor er det også vigtigt i forhold til det enkelte byggeprojekt at beregne, hvordan spærene skal være og hvilket træ, du skal vælge. Er du selv i tvivl, og har du ikke en ekspert på området tilknyttet, er du velkommen til at spørge os til råds. Når du har konstruktionen på plads, kan vi vejlede dig om beregning af træet og hvilke dimensioner, som passer bedst til dit byggeri. 

Vores udvalg af spærtræ og hurtige levering

Du kan vælge mellem spærtræ i forskellige dimensioner og længder. Under hver dimension/ overordnet produkt findes der flere varianter. Du kan se alle varianterne her på hjemmesiden under Træ i venstremenuen. Her er angivet alle mål, max længde og de forskellige produkter samt de enkelte varianter. Når du har bestemt dig for et produkt og bestilt det online, går der blot 1-5 hverdage, før du får leveret træet.

Køber du spærtræet i vores tømmerhandel gør vi hjemtransporten nemmere

Vi har afdelinger i Slagelse, Køge, Næstved og fra marts 2013 også i Hillerød. Bor du i nærheden af en lavpris Træ tømmerhandel er det nemt at handle her. Du kan køre rundt til de forskellige varer og fylde fx spærtræ på din trailer. Derved undgår du at skulle bakse det rundt på en vogn i forretningen. Har du ikke selv en trailer, kan du altid låne en af os til hjemtransporten. Køber du for mindst 2000 kr., kan du også låne en bil/varevogn og kører træet hjem i. De første40 kilometerskørsel er gratis.

Kom forbi en af vores afdelinger med hjælpsomme salgsassistenter eller bestil online med det samme og få spærtræet leveret. Kontakt os via formularen her på hjemmesiden eller ring til os og få svar på eventuelle spørgsmål i en af afdelingerne: Slagelse: 58 50 18 00, Næstved: 55 73 73 88, HILLERØD: 48210240 eller Køge: 44 25 18 00