Vil du have et smukt, slidstærkt og rengøringsvenligt gulv? Et laminatgulv er en gulvbelægning med mange fordele i forhold til robusthed og design. Hos Lavpris Træ sælger vi flere typer af laminatgulvbelægning til fordelagtige priser. Vi er en lavpris-tømmerhandel med flere afdelinger på Sjælland, og ydermere kan du bestille online her via hjemmesiden og få leveret dine varer til døren. Vælger du at køre hen til en af vores tømmerhandler, tilbyder vi dig gratis at låne en trailer til hjemtransporten. Har du købt gulv eller andre produkter for over 2000 kr., har du desuden mulighed for at låne en varevogn.

Læs mere her på siden om:

  • De typer af laminat, som du kan vælge som gulvbelægning
  • De mange praktiske og visuelle fordele ved et laminatgulv
  • Forskellige designmuligheder med gulve i laminat

Vælg mellem fire typer af laminatgulve

Hvordan ønsker du dit gulv skal se ud? Det er individuelt med smag og hvad, der passer til den enkelte boligs stil og indretning. Heldigvis er der mange muligheder med laminat som gulvbelægning. Du kan få alt fra forskellige toner af hvid til eg- eller flisedesign. Hos Lavpris træ kan du vælge mellem følgende typer af laminatgulv:

  • Basic
  • Euroclick
  • Haro plank
  • Magafloor

Et laminatgulv er robust, rengøringsvenligt og ideelt til fx et bryggers

Laminatgulve er det optimale valg til en lang række af rum og indretninger. Med sin slidstyrke og nemme vedligeholdelse er denne gulvtype især velegnet til steder, hvor du ønsker, at det skal være praktisk, uden at du skal gå på kompromis med den visuelle fremtoning. Et laminatgulv er nemlig både pænt og praktisk. Det ligner træ, men har mange fordele.

Nærmere beskrevet er laminatgulve opbygget af en kerne inderst, som består af fx spånplade, HDF eller MDF. Udenpå er der et solidt lag af laminat eller eventuelt melamin. På bagsiden er der desuden bl.a. laminat, som afbalancerer, så der ikke kommer spændinger. Derved kan gulvbrædderne forblive plane år efter år.

Mange design-muligheder med laminatgulv

Gulve i laminat ligner træ, men der er herudover en lange række muligheder for design og forskellige indretninger i hjemmet. Du kan få laminatgulve med forskellige overflademønstre og – farver. Det kan fx være imitationer af fliser, stengulve, plankegulve eller parketgulve. Ydermere er det relativt nemt at lægge laminatgulvet, da man lægger laminatbrædder som såkaldt svømmende gulv, hvor gulvet ligger løst på undergulvet uden, at der skal bruges søm eller lim.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning i valg af laminattype eller lægning af gulvet, er du altid velkommen til at rådføre dig med os. Når du handler i en af vores tømmerhandler, er du aldrig overladt til dig selv. Du kan også stille spørgsmål og få svar online ved at bruge vores kontaktformular. Alternativt kan du ringe til os i den tømmerhandel, som er nærmest dig: Slagelse: 58 50 18 00, Næstved: 55 73 73 88 Køge: 44 25 18 00 eller Hillrød:48210240