Profil brædder i ubehandlet fyr til dit loft eller vægge

Skal du lave nye lofter i træ? Så er profil brædder det oplagte valg. Vi sælger bl.a. profilbrædder i ubehandlet fyr, som ud over at være velegnet til lofter også er gode som vægbeklædning. Vores sortiment af brædder kan variere, så klik dig ind under vores produkter og se det aktuelle udvalg. Vi kan også have lud- og voksbehandlede profilbrædder.

Hos Lavpris træ kan du købe brædderne i vores e-handel eller i en af vores forretninger. Vi er en dynamisk tømmerhandel med faste, lave priser. Samtidig står vores brancheuddannede personale også altid klar til at hjælpe dig og yde en høj service. På denne måde kan du gøre et godt køb af brædder – både hvad angår pris og i forhold til at få bedste produkt til dit behov.

Læs mere her på siden om:

  • Fordelene ved vores profil brædder i fyr
  • Trælofter – fordele og anvendelsessteder

Køb profil brædder i 19x100 mm ubehandlet fyr

Vil du have et klassisk træloft med et rustikt touch? Vores profil brædder i ubehandlet fyr er fra en rustik sortering. Brædderne har et ensartet og harmonisk udseende, og derfor egner de sig til både væg- og loftbeklædning. Vælger du et rent naturmateriale som fyrretræ til dine vægge eller lofter, bidrager du til et godt indeklima. Du skal budgettere med 8-10 % spild med denne sortering samt regne med et forbrug på11,76 meterbrædder per kvadratmeter.

Produktet føres i flere længder fra300 cmtil480 cm. Du skal angive den længde, du ønsker, i kommentarfeltet ved betaling. Har vi ikke den pågældende længde på lager, kontakter vi dig. Vil du gerne gøre rummene lyse, skal du blot male profilbrædder hvide, så undgår du at det ubehandlede træ bliver mørkt.

Hvornår er profil brædder og trælofter almindelige?

Man laver som oftest trælofter af profil brædder, og det er typisk i sommerhuse samt i parcelhuse fra 1960’erne og 70’erne, at man ser lofter af træ. Fordelene ved at vælge træ som din loftbeklædning er, at det en billig løsning, som desuden er nem at montere. Har du et eksisterende træloft, som er ubehandlet eller lakeret, er det sikkert blevet mørkt. Her er det nemt at give stuen eller soveværelset et løft og male loftet hvidt. Så bliver rummet meget lysere og luftigere i stilen uden, at du behøver at skifte loftet. Det betyder også, at du altid kan montere lofterne af de lyse, ubehandlere profil brædder nu – og når de senere bliver mørkere, kan du altid male dem.

Vælger du profilbrædderne til vægbeklædning i fx dit sommerhus, kan du også nemt male dem i den farve, du ønsker, og som passer til indretningen. Lyse vægge giver altid en fornemmelse af mere lys og luft i rummet.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores profilbrædder eller noget omkring dit køb? Så skrive til os via kontaktformularen eller ring til os i afdelingerne: Slagelse: 58 50 18 00, Næstved: 55 73 73 88, HILLERØD: 48210240 eller Køge: 44 25 18 00