Leder du efter den rette type krydsfiner til en god pris? Hos Lavpris Træ kan vi tilbyde en lang række produkter inden for krydsfiner og forskellige typer af krydsfinerplader, så vi kan dække de fleste behov. Vi er en dynamisk lavpris-tømmerhandel med afdelinger i Køge, Næstved, Slagelse & Hillerød hvor du kan komme og få vejledning omkring dit køb af krydsfinerplader. Bor du på Sjælland og vil du slippe for en turen i byggemarkedet, kan du altid blot afgive din ordre online i stedet og få bragt dine varer ud.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores service og faste, lave priser
  • Hvordan krydsfiner er lavet og dets robusthed
  • Vores udvalg af krydsfiner

Køb krydsfiner til faste, lave priser

Vil du undgå at betale overpris for din krydsfiner? Hos Lavpris Træ har vi faste lave priser på alle vores varer, og vi lægger vægt på at yde en god service. Når du kommer som kunde i et af vores byggemarkeder, er du aldrig overladt til dig selv, idet vi står til rådighed med vejledning og gode råd omkring dit valg og køb af krydsfinerplader eller andre produkter. Uanset om du handler i en af tømmerhandlerne eller online, har du 30 dages bytteret, 14 dages fuld returret og selvfølgelige faste lave priser og ingen gebyrer.

Du kan altid gratis låne en trailer til hjemtransporten. Køber du for mindst 2000 kr., tilbyder vi også gratis en varevogn til låns med de første40 kilometerskørsel uden beregning.

Krydsfiner er et meget stærkt byggemateriale

Når du vælger krydsfiner som dit materiale til små eller store byggeprojekter, får du et produkt, som består af laminerede træplader. Disse træplader er lavet af tynde lag af træ-finerplader, hvor lagene er limet sammen i retning med årene på kryds. Det danner en hård træplade, som er mere robust end tilsvarende træ, der ikke er limet sammen. Du opnår derfor fordele som styrke, fleksibilitet og brudsikkerhed, når du vælger krydsfiner som byggemateriale.

Find det krydsfinerprodukt, du har brug for

Her på hjemmesiden kan du finde alle vores krydsfinerprodukter ved at gå ind under Plader og dernæst Krydsfiner. Her kan du klikke dig ind under kategorierne:

  • Almindelige plader
  • OSB
  • Spor plader
  • Tag og gulv

Under hver kategori kan du læse produktdetaljer og finde de krydsfinerplader, som matcher dit behov alt efter, om der fx er krav til overfladens udseende eller ej. Bliver pladen brugt til et loft, vil det for eksempel være altafgørende, at overfladen er plan og pladen homogen. Her kan du vælge BXC pladen under almindelige plader – men det er blot én af mulighederne, og der er flere faktorer at tage højde for såsom bl.a. tykkelse, fleksibilitet og hvor bearbejdningsvenlig overfladen er.

Hvis du er i tvivl, står vi gerne til rådighed med vores ekspertise. Vores erfarings strækker sig tilbage til 1990, hvor Lavpris Træ blev grundlagt. Besøg tømmerhandlen i Slagelse, Næstved, Køge og Hillerød – eller kontakt os via vores onlineformular. Du kan ringe til de enkelte tømmerhandler: Slagelse: 58 50 18 00 – Næstved: 55 73 73 88 – Køge: 44 25 18 00 - Hillerød: 48210240