Vil du spare penge, når du køber dine nye tagplader? Hos Lavpris træ kan du enkelt og sikkert købe dine varer online eller du kan køre forbi en af vores afdelinger, hvis du bor på Sjælland. Vi har et fast, lavt prisniveau samtidig med, at kundeservicen og kvaliteten er en topprioritet. Inden for tagplader kan vi tilbyde et stort produktsortiment, som du kan vælge imellem, når du skal finde et nyt tag, der passer til din bolig i stil og funktionalitet.

Tjek fx vores eternitplader og bølgeeternit, ståltagplader eller Onduline plader til taget. Pladerne passer til forskellige byggestile og bl.a. til forskellige hældningsgrader på taget. Bestil tagpladerne i dag og få dem leveret inden for 1 – 3 hverdage.

Læs mere her på siden om:

  • Vores brede udvalg som du kan vælge den rette type tagplade fra
  • Tagplader i eternit uden asbest, deres holdbarhed og eventuelt udskiftning 

Eternit tagplader fra Cembrit, stålplader og flere andre typer

Hos Lavpris Træ sælger vi bl.a. tagplader i eternit fra Cembrit, som er blandt de største producenter af eternitplader i Danmark. Pladerne er i sort eller mørkegrå bølgeeternit og henholdsvis B5, B6 eller B7 eternit. Du kan anvende denne løsning til tag med en hældning ned til 14 grader. Du kan vælge blandt tre varianter af eternittagpladerne i forskellige mål.

Er du snarere på udkig efter tagplader i stål? Så klik dig ind og se mere om tagpladerne fra DS Stålprofil. Stålpladerne har en overflade af sort polyester, men du kan også vælge mellem produkter i farver som bl.a. hvid, lysegrå og teglrød. Fra denne producent kan du også vælge en tagstensprofil, som har et design med et klassisk tagstenslook. Alternativt kan du vælge bølgeplader og tagstensprofiler i polyester fra flere andre producenter. Mange af pladerne kan du efter behov få skåret efter mål.

Dan dig et overblik over mulighederne ved at klikke dig ind under Tag i venstremenuen – og tøv ikke med at spørge os, hvis du er i tvivl om den rette tagpladetype til din bolig.

Holdbarhed og tagplader uden asbest

Når du køber nye tagplader i eternit, skal du ikke være bange for, at de indeholder asbest. Man stoppede i 1984 med at producere bølgeeternit med asbest. Har du eternittag fra før 1984, bør du derfor få det udskiftet med nye eternittagplader inden, at det begynder at gå i stykker, og der kan komme forurening med asbest. Følg altid de gældende regler for miljørigtig bortskaffelse.

Vælger du i dag at købe tagplader i eternit, kan du regne med, at de holder ca. 15 år. Men levetiden afhænger i stor udstrækning af hældningsgraden på taget, hvor den forlænges jo hørere, rejsningen på taget er. Samtidig vil et nordvendt tag have kortere levetid end et sydvendt, da det får højere fugtighed, som nedbryder tagpladerne. Det første tegn på slitage vil typisk være, at overfladen begynder at skalle af. Et bølgeeternittag med afskallinger eller revner bør du udskifte inden for kort tid. Alternativ kan du i første omgang male tagpladerne og forlænge levetiden på den måde. Dette er dog ikke en reel løsning, hvis der først er kommet revner, da du så stadig vil risikere at få vandskader og fugt i boligen.

Har du spørgsmål, eller er du klar til at afgive din bestilling på nye plader til dit tag? Så brug vores online kontaktformular eller ring til en af vores afdelinger: