Vil du finde et nyt hegn til din have? Vi har et stort udvalg af havehegn i mange forskellige variationer og materialer. Det er nemt at handle hos Lavpris Træ – du kan enten købe det ønskede hegn online her via hjemmesiden, og så leverer vi inden for 1-3 hverdage efter, at ordren er modtaget. Eller, du kan besøge en af vores butikker i Næstved, Slagelse,Køge & Hillerød. Her tilbyder vi, at du altid gratis kan låne en trailer til hjemtransporten. Desuden kan du låne en varevogn, hvis du har købt for mindst 2000 kr. og køre op til40 km. gratis.

Læs mere her på siden om:

  • De forskellige hegnstyper, vi tilbyder
  • De muligheder, som hegn i haven kan give dig
  • Hvad du bør overveje inden dit valg og køb af havehegn

Find det rette havehegn til dit behov

Vil du have et hegn i træ, trykimprægneret, sort eller hvidt, stolper, brædder eller helt tæt hegn? Når du skal vælge dit nye havehegn hos Lavpris Træ, kan du vælge mellem flere kategorier af hegn:

  • Forhavehegn
  • FT Systemhegn
  • Havehegn fra Plus
  • Trådhegn

Dertil kan du også købe tilbehør som hegnsbeslag og pælebor. Inden for hver kategori kan vælge mellem forskellige varianter. Under havehegn er det produkter som: Bergen tæthegn, lamelhegn, multistolpe samt tæthegn med gitter. Hegnene findes i forskellige mål, så ud over at vælge type, kan du også vælge de ideelle mål, som lige netop passer til din have og dit hus. Klik dig ind under hvert produkt og læs alle specifikationer.

Havehegn giver mange muligheder

Med det rette havehegn får du et væld af muligheder med dit hus og din have. Det giver et flot indtryk, når hegnet matcher husets stil og arkitektur, og det kan være med til at fremhæve flotte elementer som farver og andre detaljer. Dernæst giver hegn ikke mindst en lang række funktioner, som afskærmning af din have og måske også huset, så der ikke er frit udsyn ind gennem vinduerne. Du kan også opdele haven med hegn, så du får flere muligheder, skabe lækroge eller fx erstatte noget af hækken med et hegn, som ikke kræver den store vedligeholdelse.

Få et havehegn, du og familien er tilfredse med

Inden du vælger dit nye havehegn, bør du overveje flere ting. Fx hvilken træsort og overfladebehandling, som giver dig den holdbarhed, du har brug for til forholdene. Samt om du fx er indstillet på at male stakittet eller, du blot vil have så lidt arbejde med det som muligt. Selvsagt skal hegnet desuden passe i stil til huset og haven alt efter, om du fx bor i murermestervilla, parcelhus, moderne nybyggeri eller måske et 70’er-hus.

Er du i tvivl? Så rådgiver vi dig gerne. Lavpris Træ har eksisteret siden 1990, og vi har stor erfaring og ekspertise at vejlede ud fra. Besøg en af vores tømmerhandlere eller brug den online kontaktformular her på hjemmesiden.