Vil du udnytte de mange fordele, som gipsplader giver? Gipsplader er nemme at arbejde med, så du kan relativt nemt sætte dem op og skabe nye muligheder i rummet med funktionelle opdelinger. De har brandisolerende egenskaber, og du kan også forbedre lydisoleringen og beklæde ydervægge inden, at der påsættes fx fliser eller tapet. Til vægge i badeværelser kan du vælge vores gipsplade til vådrum, der kan modstå fugten uden at tage skade. Gipspladeloftet er en af de billigste løsninger, og hvis du spartler og maler det, ligner det et klassisk, pudset loft.

Find den gipspladetype, som passer til dit behov og køb den nemt online. Vi har 30 dages bytteret samt 14 dages fuld returret. Desuden kan du kigge forbi en af vores afdelinger på Sjælland og få vejledning af vores brancheuddannede salgsassistenter. Til hjemtransporten kan du altid gratis låne en trailer eller evt. en varevogn.

Læs mere her på siden om:

Vores udvalg af produkter inden for plader lavet af gips

De mange fordele ved gipsplader

Køb gipsplader til dit behov

Skal du bruge gipsplader til indvendige vægge og lofter? Så vælg en af vores MK-godkendte plader i gips, som er uden synlige samlinger og med forsænkede langkanter. Vi har gipspladerne i forskellige mål i vores sortiment. Vælg imellem13 mmtykke plader med målene 120X240 cm, 90x240 eller 90x270 cm. Vi tilbyder desuden en særlig type gipsplade til vådrum. Denne type indeholder mere gips og mindre luft end de traditionelle gipspladetyper.

Har du blot brug for den billigste løsning til en skillevæg? Så vælg vores GDS plader i gips. Disse er ikke byggegodkendte, brandgodkendte eller glasfiberarmerede og derudover har de en lavere rumvægt. De er kun til klasse 1 beklædning, det vil sige, at de er velegnede, hvis du vil sætte en skillevæg op, hvor der ikke stilles brandkrav.

Udnyt de mange fordele, som gipsplader giver, til fx lofter

Gipsplader har en støbt kerne af gips beklædt med lag af papir udenpå. De er et populært byggemateriale og bliver i dag anvendt til lofter i 90 % af alle nybyggede huse. Bl.a. fordi et gipspladeloft er forbundet med lave omkostninger samtidig med, at det minder om et klassisk, pudset loft. Det ser ensartet og enkelt ud lige efter den enkle, stilrene indretningsstil, som danskerne elsker. Dertil er det en brandsikker løsning, som gør-det-selv manden typisk problemfrit selv kan sætte op. Endelig er et gipsplader rengøringsvenlige, da du kan tørre dem over med en opvredet klud.

Ved at vælge gipsplader som byggemateriale bidrager du til at skabe et godt indeklima. Plader af gips indeholder nemlig ikke stoffer, som afgiver nogen former for støvpartikler og fibre eller gasser. Med gips får du således et rent naturmateriale. Det er et naturligt forekommende, hvidt mineral, som også kaldes kalciumsulfat. Dertil bliver gips ikke særligt påvirket af hverken temperatursvingninger eller fugt.

Er du klar til at bestille gipspladerne, du skal buge? Det kan du hos os altid gøre online, eller du kan vælge at komme forbi en af vores afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og være på forkant med vores produktnyheder og spændende tilbud.