Hos Lavpris Træ kan du købe eternit tagplader i solid kvalitet. Vi lægger vægt på faste, lave priser, så du kan gøre en god handel ved at købe dit eternittag hos os. Du kan besøge en af vores tømmerhandler på Sjælland eller nemt og sikkert købe online, så sørger vi for levering af tagpladerne. Vi tilbyder flere typer af bølgeeternitplader, både B5, B6 og B7. Tagplader af bølgeeternit er i dag helt uden asbest, og de er en populær tagbelægning med mange fordele. Prisen er moderat, vægten er lav og derudover er eternit et brandhæmmende materiale.

Læs mere her på siden om:

  • De produkter, vi tilbyder inden for bølgeeternit tagplader
  • Materialet eternit og hvordan det i dag er sikkert at anvende
  • Hvordan vi gerne rådgiver ud fra vores lange erfaring

                                                                                             

Vores eternit tagplader B5, B6 eller B7 til renovering og nybyg

Hvilken type eternit tagplade er du interesseret i? Vi sælger tre typer af tagplader i bølgeeternit; henholdsvis B5, B6 og B7. Herunder findes der adskillige varierende pladetyper som fx Hul Hjørne Eternit, Fuldkantet Eternit, med videre. Alle tre tagpladetyper kan anvendes til tagdækning, og kan derudover også bruges til anden udvendig beklædning. De kan desuden bruges til både renovering og nybyggeri.

Vores bølgeeternit tagplader kan bruges på tagdækning med hældning ned til 14°. Alle tre produkter er lavet af Cembrit, som er en af de største producenter af eternit. Du kan se de enkelte produktdetaljer ved at klikke ind på den enkelte eternitplade. Forbruget per kvadratmeter varierer mellem de forskellige eternit tagplader.

Nye tagplader i eternit er lavet uden asbest

Hvad er eternit tagplader? Bølgeeternit er et armeret cementbaseret materiale: fibercement. Det er yderst modstandsdygtigt over for selv strenge, klimamæssige påvirkninger, og det ustadige, danske vejr med kulde, blæst og regn. Det skyldes især, at pladerne er opbygget af adskillige tynde, sammenpressede lag, som hver især er en armeret plade. Udover opbygningen er den bølgeformede udformning også med til at give stivhed og styrke. Du kan roligt vælge vores bølgeeternitplader. I dag laves eternit nemlig af fibercement og er helt uden asbest i modsætning til tidligere, hvor eternit bestod af 90 % cement og 10 % asbest, som man blandede med vand. Det har gjort eternitten til et meget omtalt tagmateriale.

I dag giver materialet ingen bekymringer, og det er stadig yderst populært, så det også anvendes til nybyggeri. Der ligger plader af bølgeeternit på næsten alle parcelhuse fra 60’erne og 70’erne, som enten er udskiftet eller bør blive det i disse år, hvor det typisk er ved at være slidt. Der er strenge krav til udskiftningen af et tag med eternit plader og man skal følge anvisningerne på arbejdstilsynets hjemmeside. Derudover tilbyder vi gerne vejledning hos Lavpris Træ.

Køb og få vejledning i vores tømmerhandel eller online

Du er altid velkommen til at rådføre dig med os. Besøg en af vores tømmerhandler på Sjælland, så hjælper en af vores medarbejdere dig med materialevalg og anden vejledning. Derudover kan du stille spørgsmål og få svar online ved at bruge vores kontaktformular. Du kan også ringe til os i den tømmerhandel, som er nærmest dig: Slagelse: 58 50 18 00, Næstved: 55 73 73 88, Hillerød: 48 21 02 40 eller Køge: 44 25 18 00

                                                                         n