Hos Lavpris træ sælger vi kvalitetstagsten til yderst konkurrencedygtige priser – online samt i vores tømmerhandler, som ligger fordelt på Sjælland. Vores produktsortiment af tagsten spænder bl.a. over Benders Tagsten i sort eller teglrød samt DS tagstensprofil i to modeller, som er ståltagplader skåret på metal. Derudover har vi flere forskellige typer tagplader samt undertag. Klik dig ind og se produktdetaljerne her på hjemmesiden under Tag.

Er du i tvivl om, hvilken type tagsten eller anden tagbelægning, som vil være den rette til din bolig? Så vil vi hos Lavpris Træ altid gerne rådgive dig. Vi har som forretning erfaring tilbage fra 1990, hvor vi blev stiftet. Herudover har vi en kompetent samling af brancheuddannede salgsassistenter i vores afdelinger, så du vil ikke være overladt til dig selv i forhold til dit køb.

Læs mere her på siden om:

  • Muligheden for lån af trailer, samt det nemme indkøb af varer i vores forretninger
  • Vigtigheden af et tæt tag og de typiske skader, som kan opstå i modsat fald

Køb dine tagsten hos os og få hjælp til hjemtransporten

Skal du købe et stort parti tagsten til et nyt tag eller renovering af det gamle, fylder tagstenene meget. Her kan du til mindre partier gratis låne en trailer til hjemtransporten eller en varevogn, hvis du har købt tagsten for mindst 2000 kr., og der ikke er nok plads i en trailer. Ydermere kan du i vores tømmerhandler køre rundt til alle varer og fylde tagstenene på traileren. På denne måde slipper du for strabadserne med at transportere stenene og andre varer på vogne gennem forretningen.

Overvejer du om taget skal renoveres med nye tagsten?

Er du i tvivl, om dit tag skal renoveres eller måske endda helt udskiftes? Er der anlæg til utætheder, kan det godt betale sig at reparere taget med nye tagsten inden, at der sker skader. I disse tilfælde er nye sten til taget en fornuftig investering, som sparer dig for andre udgifter senere. For kommer der utætheder i dit tag, kan det føre til vanskader, råd og svamp i hjemmet. Derfor er taget et af de mest centrale steder på din bolig, når det gælder løbende vedligeholdelse.

For at afdække dit behov for nye tagsten og eventuelt et helt nyt tag, er der flere områder, du bør tage højde for og måske tjekke. Der er nemlig fire tagskader, som typisk går igen. Det drejer sig om:

  1. Tagryggen/toppen af taget, hvor der kan være utætheder.
  2. Selve taget/stenene, hvor der kan være revner, huller eller afbrækkede stykker.
  3. Tagfoden/ tagudløbet ved tagrenderne. Her er der den største belastning i forhold til vand, der samles, og der kan opstå utætheder.
  4. Indækningerne som fx bukket metal, der sidder rundt om fx skorstene, kviste, tagvinduer og lignende, hvor der også ofte ses utætheder.

Kontakt os for spørgsmål om tagsten eller andre varer

Har du spørgsmål? Så kontakt os via formularen eller ring til en af vores tømmerhandler. Vi rådgiver dig altid gerne.