Flade falstagsten

Den flade falstagsten er en tagstensmodel der giver en tagflade med mindre spil. Husets tag får dermed et roliger udtryk sammenlignet med de dybe modeller. 
Den flade falstagsten er et godt valg til et typisk paracelhus med brede udhæng og lav taghældning, da man ser den enkelte tagsten meget skråt nedefra. Her kan en dyb tagsten let komme til at virke for "tung" til huset.
De flade falstagsten findes i fire forskellige modeller. J13v er inspireret af den klassiske romerfalstagsten i den traditionelle størelse - ca. 13 tagsten. pr. m2, hvor J11v er større - her skal kun bruges ca. 11,5 tagsten pr. m2.
J13v findes i et bredt udvalg af overflader og farver - lige fra standard naturrød, til 8 glaserede farver, og de nye flotte silkeglaserede overflader.
Herudover findes der to spændende bud på tagsten til den mere moderne arkitektur - Z7v og Z10, der er flade falstagsten i et stramt minimalistisk design. 
Alle flade falstagsten fra Jacobi-Walther er tegltagsten fremstillet af skiferler, og er moderne tagsten med 3-hjørnelås, fleksibel lægteafstand og høje dobbeltfalse.

Product added to wishlist
Product added to wishlist